top of page

Microsoft Dynamics 365 Business Central

2020-11-08_20h55_23.png

Stefaan De Prest

Zaakvoerder AXcite

Zorg dat al uw bedrijfssystemen samenwerken

Als bedrijfseigenaar moet u altijd voorbereid zijn op wat u te wachten staat. Als u verouderde systemen of eenvoudige boekhoudsoftware gebruikt, loopt uw ​​bedrijf mogelijk gevaar. Wees voorbereid op de toekomst met Microsoft Dynamics 365 Business Central: een moderne ERP-oplossing die werkt met de Microsoft 365-applicaties die u al kent en vertrouwt.

Ontdek een alles-in-één oplossing

Als u zich door uw boekhoudsoftware niet verbonden voelt en niet de inzichten heeft die u nodig hebt om te groeien, overweeg dan om over te schakelen naar Business Central. Ons aanbod van één oplossing brengt uw gegevens en processen samen met Microsoft 365 om financiën, verkoop, services en activiteiten te beheren.

Business Central werkt met de tools die u al gebruikt, waardoor uw team meer gedaan kan krijgen, waar ze ook werken, of dat nu in Outlook is of vanuit andere apps van derden, zoals salarisadministratie, CRM, bankieren of branchespecifieke oplossingen.

Demo Business Central?
Laat uw bedrijf groeien met Dynamics 365 Business Central
Picture4.jpg
Increase financial visibility

Versnel financiële afsluiting, breng financiële prestaties in realtime in kaart en verbeter de nauwkeurigheid van prognoses met behoud van compliance en beveiliging.

Picture5.jpg
Optimize your supply chain

Maximaliseer de winstgevendheid met een end-to-end-overzicht van alle activiteiten, inkoop, productie, voorraadbeheer en magazijnbeheer.

Picture6.jpg
Go from quote to cash faster

Maak offertes, verwerk bestellingen en dien facturen in zonder Outlook te verlaten. Krijg rechtstreeks toegang tot livegegevens vanuit Microsoft Excel en pas uitgaande documenten zoals offertes en facturen aan in Microsoft Word.

Neem contact met ons op om een gepersonaliseerde demo te plannen en meer te weten te komen over pakketaanbiedingen die u op weg helpen.
Axcite Logo.png
bottom of page